Ilyen volt, ilyen lett

avagy
fotómanipulációs játék a
hódmezővásárhelyi CornerCoffee-ban

Nemrégiben új képeket raktam ki a CornerCoffee-ba a fotómanipuláció jegyében. Azaz minden kép egy-egy fotóból indult ki, és különböző technikák segítségével készítettem belőlük egy egyedi alkotást. És e kis minitárlat kapcsán egy közös játékot indítottunk a kávézóval. A játék célja az, hogy bemutassam az érdeklődőknek, mire képes a számítógépes grafika, mit lehet kihozni egy "normál" fényképből, azaz hogyan varázsolható egy fotó alkotássá képvarázslat segítségével.

Ha kíváncsi vagy, hogy a te fotódban mi rejlik, vajon mit látok én, jelentkezz közös játékunkra! És ha szerencsés vagy, még egy kávéra is meghívunk közben...

Hogyan jelentkezhetsz?

Először is küldd el kedvenc fotód - jöhet akár több is - a kepvarazslat[kukac]gmail.com címre! Ami fontos:

1. Csak saját magad által készített fotóval jelentkezhetsz! A kép lehet telefonos, fényképezőgépes, régi fotó beszkennelve, stb., de a beküldésével kijelented, hogy az a te tulajdonod, minden felelősséget vállalsz az esetleges megjelentetésével kapcsolatban.

2. A fotó beküldésével kifejezetten hozzájárulsz annak feldolgozásához, honlapjainkon és közösségi oldalainkon való ellenszolgáltatás nélküli megjelenítéséhez.

3. A fényképet a lehető legnagyobb felbontásban küldd be!

4. Ha egy fényképen több személy szerepel, kérünk téged, hogy minden szereplőtől csatolj egy beleegyező nyilatkozatot ahhoz, hogy a képet megjeleníthessük.

5. A fotóid 3. félnek nem adjuk át, azokat a játék után töröljük rendszereinkből. A fotómanipuláción átesett fényképek végső verzióit archiváljuk.

Jelentkezésed válasz emailben fogjuk megerősíteni. Ebben a levélben találsz majd egy linket, mely valamely FB-posztunkra mutat. A játékban való részvételhez, kérünk téged, hogy ezt majd lájkold, vagy oszd meg. Köszönjük!

Mi történik ezután?

1. Minden héten kiválasztunk 1 fotót, és a én elkészítek belőle egy fotómanipulációs alkotást. Ezt a képet azután megosztjuk közösségi oldalainkon, hivatkozva rád, mint a fotó tulajdonosára.

2. Havonta egy képet pedig nyomtatásban is elkészítek, és kiállítjuk azt a CornerCoffee-ban!

3. Míg én a képen dolgozom 😊, addig a CornerCoffee hetente egy jelentkezőt meghív egy kávéra, melyet a kínálatból választhatsz ki.

Az ajándékkávé nyertesét emailben értesíti a kávézó. Az ajándékutalvány beváltásának határideje 3 hónap.

További információk

Ha tetszik a te fotódból készült alkotás, kérheted azt nyomtatásban is, ez ügyben vedd fel velem a kapcsolatot! Más személynek belegyezésed nélkül nem nyomtatjuk ki képet, azt semmilyen formában nem értékesítjük.

Játékunkban a 2022. december 27-ig beérkezett fotók és tulajdonosaik vesznek részt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Olajfestmény hatás fotóból

Erdő - absztrakt triptichon

3D-s tapéta