2016. március 5., szombat

Mozaikkép a Sarokház Café falára


A héten került föl az egyik legújabb munkám a hódmezővásárhelyi Sarokház Café falára, egy nagyméretű mozaik, melynek alapul szolgáló főképe egy archív fotó a Sarokház épületéről. A háttérben lévő mozaikelemek pedig a cukrászda által készített torták fényképei, közel 150 db.


A mozaikkép elkészítése során szempont volt, hogy az archív fekete-fehér fénykép színeket kapjon, de azért őrizze is meg régies hatását. Ennek következtében a Sarokház Café megannyi színben pompázó édességei az alkotás folyamán kénytelen-kelletlen tompultak, veszítettek fényükből. Leginkább magán az épületen, ahol csak vízjelként láthatóak, körben a képen, a fák lombjain, a füvön, jobban hagytam érvényesülni az eredeti fotókat.


A mozaikkép 140x100 cm-es méretben, öntapadós tapétára lett kinyomtatva, és közvetlen a falra lett felhelyezve. Ez az anyag nagyon praktikus, könnyen kezelhető, kiválóan alkalmazható lakások vagy üzletek falainak dekorálására. Akár egy egész fal lefedhető vele.
A Sarokház épületét ábrázoló nagyméretű fotómozaikon egy-egy háttérkép 6×4,5 cm-es, így közelről böngészve a torták is jól kivehetők.


Ha Ön is szeretne egy saját mozaikképet a saját fotóalbumaiból, keressen bátran, szívesen segítek. Az öntapadós tapétán kívül természetesen a képeket leginkább fotópapírra, művészpapírra vagy a közkedvelt művészvászonra nyomtatom. A nyomatokat keretezem is - vászonnál vakrámára feszítem - , tehát Ön falra akaszthatóan kapja meg azokat.

Hajdú Ervin Ottó
digitális grafikus
+36 70 978 60 48


*Az archív fotót Hegyi Endre biztosította: www.hegyifoto.hu
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Én ajánlom

Olajfestmény hatás fotóból

Ma délelőtt új technikával próbálkoztam, és ennek végeredménye lett az alábbi kép. Az olajfestmény hatású grafikához az eredeti fotót az Aff...

Mások ezt olvasták