2016. január 23., szombat

Fotóból digitális festmény

A legtöbben, ha fényképes ajándékkészítésre kérnek fel, akkor mozaikképet vagy kollázst rendelnek tőlem. Az előbbi esetben több száz, az utóbbiban pár tucat fényképet szeretnének megjeleníteni. Több lehetőségünk van akkor is, ha valaki csupán egyetlen kedvenc fényképét akarja viszontlátni egy igényes, nagy méretű nyomtatásban. A legalapvetőbbeket már megemlítettem egy tavalyi bejegyzésemben. Ezúttal egy másik példát mutatok be arra, hogyan lehet egy fotóból festményhatású képet készíteni. Kedves megrendelőm az esküvői fényképüket szemelte ki erre a feladatra, karácsonyra szerette volna meglepni vele párját. A megrendeléssel az alábbi hangulatos kép érkezett:


Ebből készült a "megeffektezett" digitális festmény, ...... és a jóváhagyás után a matt művészvászonra nyomtatott kész alkotás. A vászon vakrámára lett feszítve, de előtte selyemlakkal lett kezelve, növelve a festményhatást.


Ha ön is szeretne egy hasonló alkotást, keressen nyugodtan, szívesen segítek! www.fotomontazs.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Én ajánlom

Olajfestmény hatás fotóból

Ma délelőtt új technikával próbálkoztam, és ennek végeredménye lett az alábbi kép. Az olajfestmény hatású grafikához az eredeti fotót az Aff...

Mások ezt olvasták