2016. március 28., hétfő

A Holdon álmodom


A hosszú hétvégén sikerült befejeznem egy pár éve megkezdett absztrakt grafikám, melynek címe ez lett: A Holdon álmodom. A kép hasonló stílusban készült, mint a Vizsla pihen a karosszékben, az Elcsalt menetek, vagy a Halszem, azt hiszem... című alkotásaim.
Ezt a képet elsőre 100x100 cm-es méretben, vászonra nyomtattam ki, majd nyomtatás után selyemlakkal kezeltem. Végül a vásznat vakrámára feszítettem. Terveim szerint nyomtatok még belőle párat, de nem túl sokat... ;-) Ha Önt is érdekli a kép, keressen nyugodtan, vagy hívjon telefonon. A nyomtatás kérhető más méretben is, megtartva a négyzetes arányt, de paszpartuval a nyomat tetszőleges téglalap alakú keretbe rakható. A nyomtatás alapanyaga a festővásznon kívül lehet még a fotópapír, művészpapír vagy épp a fotótapéta is. Ez utóbbi esetben a végső méret lehet 2x2 méteres, vagy akár még nagyobb is.


Fent én magam a képpel, lent egy szuper közeli részlet a vászonról.
A nagyításhoz kattintson a képekre.1 megjegyzés:

  1. A képem a Pixels.com-on akár párnaként is megvásárolható:
    http://pixels.com/products/dreaming-on-the-moon-ervin-hajdu-throw-pillow.html

    VálaszTörlés

Én ajánlom

Olajfestmény hatás fotóból

Ma délelőtt új technikával próbálkoztam, és ennek végeredménye lett az alábbi kép. Az olajfestmény hatású grafikához az eredeti fotót az Aff...

Mások ezt olvasták