Fotótapéta: több mint Ctrl+P

Avagy egy tapétagrafika születése

A VIZSUart Lakberendezés egyik legújabb munkájában, a tihanyi Pilger Vendégház felöltöztetésében, mi készítettük a tapétákat és a fali képeket. Zsuzsi, a lakberendező elsőként egy hatalmas fotót szeretett volna kinyomtattatni, de mint ilyenkor általában az egész nem annyiból állt, hogy fogjuk a képet és printerre engedjük.

Az eredeti fotó álló formátumú, míg a hely, amit dekorálni kellett fekvő volt. A képet forgatni kellett, majd vízfelszínnel kiegészíteni, egy csónakot arrébb rakni, és így tovább.

Az alábbi videó mutatja be a grafikai munkák folyamatát:

A tapéták mellett balatoni témájú vakrámára feszített vászonképeket is készítettünk egészen a 140x80 cm-es méretig. A nyomtatás előtt 3D-s látványtervet biztosítottunk.

Míg a fotóknak csak a színeit korrigáltuk a nyomtatás előtt, egy-két grafikába itt is jobban bele kellett nyúlni. Pl. ebbe a Balaton térképbe:

A kivitelezésről jó pár fotót kaptunk Zsuzsitól, íme egy előtte-utána felvétel:


És pár fotó a végeredményről:Ha Ön is szeretné lakását, irodáját tapétával vagy fali képekkel dekorálni, és mindehhez egyedi elképzelési vannak, keressen bennünket bátran, segíteni fogunk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szakmai kitérővel fűszerezve

Egy esküvő pillanatai egy képben

Mozaikkép madártávlatból