Magamról

Hajdú Ervin Ottó szabadúszó digitális festő, grafikus vagyok. A dél-alföldi pusztaságban élek családommal, no meg macskánkkal, Neveninccsel együtt.

Középiskolai tanulmányaim a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumban végeztem, majd diplomát a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán, programozó matematikusként szereztem. A képzőművészet iránt mindig is érdeklődve, eredeti szakmámtól eltávolodva, de egy kicsit mégis azon a területen maradva "keltettem életre" a Bervinn Grafikai Műhelyet. 1995-től mellék-, majd 1997-től főállású egyéni vállalkozóként foglalkozom alkalmazott számítógépes grafikai munkák készítésével. A feladatokat a tervezéstől és a fotózástól kezdve a nyomdai előkészítésen át a teljes kivitelezésig vállalom, nyomtatott és elektronikus médiákra egyaránt.

2003. novemberében Bíborördög Reklámstúdió Kft néven társas vállalkozást alakítottunk, melynek fő profilja a digitális nyomtatás, sokszorosítás, kis és közepes példányszámú kiadványok és nyomdai termékek kivitelezése.

Alkalmazott számítógépes grafikusként pályám során a névjegyektől kezdve a szórólapokon, termékcsomagolásokon át az óriásplakátokig, könyvekig szinte mindent készítettem, épp úgy, mint ahogy webdesignt, weboldalt is. Megrendelőim között főleg régióbeli vállalatok, mint pl. a V. Tabac Rt, ATC-Trade Rt., Delfin Rt., Metripond Plus Kft., CSOMIÉP Kft., a területi Toyota, Honda, Subaru, Suzuki Márkakereskedés voltak és vannak, de a neves Forma 1-es újságíró, a San Franciscóban élő Frankl András két könyvének gondozásában is részt vettem, mint tervező, szerkesztő, nyomdai előkészítő.
Mindezek mellett saját tartalomszolgáltató, közösségi weboldalt is működtetünk a bátyámmal közösen Feleségek.hu címmel. Szánjon rá egy kis időt és merüljön el Ön is a számtalan érdekes írásban, s talán kezdje rögtön az enyémmel :-)


Írásaim nyomtatásban személyesen tőlem kérhetők az alábbi elérhetőségek egyikén. 
Az időmilliomos c. kisregényem e-könyvként is megvásárolható, pl. a Bookline-ról, erre a linkre kattintva.

Köszönöm érdeklődését!

Hajdú Ervin Ottó
digitális grafikus
+36 70 978 60 48
info [kukac] hajduervinotto.hu
mozaikképek | fotómontázsok | digitális festmények

 Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

3D-s tapéta

Olajfestmény hatás fotóból

Erdő - absztrakt triptichon