Magamról

Hajdú Ervin Ottó szabadúszó digitális festő, grafikus vagyok. A dél-alföldi pusztaságban élek családommal, no meg macskánkkal, Neveninccsel együtt.

Középiskolai tanulmányaim a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumban végeztem, majd diplomát a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán, programozó matematikusként szereztem. A képzőművészet iránt mindig is érdeklődve, eredeti szakmámtól eltávolodva, de egy kicsit mégis azon a területen maradva "keltettem életre" a Bervinn Grafikai Műhelyet. 1995-től mellék-, majd 1997-től főállású egyéni vállalkozóként foglalkozom alkalmazott számítógépes grafikai munkák készítésével. A feladatokat a tervezéstől és a fotózástól kezdve a nyomdai előkészítésen át a teljes kivitelezésig vállalom, nyomtatott és elektronikus médiákra egyaránt.

2003. novemberében Bíborördög Reklámstúdió Kft néven társas vállalkozást alakítottunk, melynek fő profilja a digitális nyomtatás, sokszorosítás, kis és közepes példányszámú kiadványok és nyomdai termékek kivitelezése.

Alkalmazott számítógépes grafikusként pályám során a névjegyektől kezdve a szórólapokon, termékcsomagolásokon át az óriásplakátokig, könyvekig szinte mindent készítettem, épp úgy, mint ahogy webdesignt, weboldalt is. Megrendelőim között főleg régióbeli vállalatok, mint pl. a V. Tabac Rt, ATC-Trade Rt., Delfin Rt., Metripond Plus Kft., CSOMIÉP Kft., a területi Toyota, Honda, Subaru, Suzuki Márkakereskedés voltak és vannak, de a neves Forma 1-es újságíró, a San Franciscóban élő Frankl András két könyvének gondozásában is részt vettem, mint tervező, szerkesztő, nyomdai előkészítő.
Mindezek mellett saját tartalomszolgáltató, közösségi weboldalt is működtetünk a bátyámmal közösen Feleségek.hu címmel. Szánjon rá egy kis időt és merüljön el Ön is a számtalan érdekes írásban, s talán kezdje rögtön az enyémmel :-)

S ha még mindig van egy kis ideje, időzzön el blogomban is, ahol az aktualitások mellett a képeim születéséről is írok, de feltöltöttem ide jó pár novellám illetve versem is.

Köszönöm érdeklődését!

Hajdú Ervin Ottó
digitális grafikus
+36 70 978 60 48
info [kukac] hajduervinotto.hu
mozaikképek | fotómontázsok | digitális festmények

 Facebook

Én ajánlom

Olajfestmény hatás fotóból

Ma délelőtt új technikával próbálkoztam, és ennek végeredménye lett az alábbi kép. Az olajfestmény hatású grafikához az eredeti fotót az Aff...

Mások ezt olvasták