Fiat a falon

Szóval egy Fiat 500 Giardiniera a falra került, de semmi gáz, csak tapétaként. :-)

Az egyik kedves megrendelőnk azzal keresett meg bennünket, hogy kedvenc autóját egy piros Fiat 500 Giardinierát szeretné irodájában a falon is látni.
Épp egy ilyen típusú veterán autó felújításán fáradozott, de úgy gondolta, hogy ne csak munka után, esetleg csak hétvégente lássa kedvencét, hanem munkaidőben is, ráadásul szinte életnagyságban.

Legelőször is felmértük a helyszínt, egy 590x210 cm-es hosszúkás falszakaszról volt szó.
Ezután megkaptuk az autó fotóját, illetve vásároltunk a Shutterstcokról egy olaszos háttérképet. Több terv született, de végül e rajzos háttér mellett döntöttünk, ez emelte ki legjobban a fő témát, a Giardinierát.

Következett a grafika végleges kidolgozása. Első lépésként kimacskaköveztük az utcát.




Majd ráhelyeztük az útra a saját hátteréből kivágott autót, s végül megengedtük Sophia Lorennek, az olasz dívának, hogy odasétáljon a kis piros csoda mellé.


A tapétát hat csíkban nyomtattuk, öntapadós műszálas anyagra. Ennek az anyagnak szövött, természetes hatása van, nem fénylik. Mindemellett könnyű vele dolgozni: egy irodában, vagy akár egy szórakozóhelyen a bútorok elrakása után kevés időt vesz igénybe a felrakás. És további előny, hogy ez a munkafolyamat nem jár semmiféle kosszal, szennyeződéssel.

Az alábbi gyorsított videón mutatjuk be a tapéta felrakását, 4 percbe sűrítve az egy órás folyamatot.


Ha Ön is szeretné hasonló módon, egyedi grafikával díszíteni irodáját, lakását, keressen bennünket bátran, szívesen segítünk.

Bíborördög Kft.
www.biborordog.hu
+36 70 978 60 50

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy esküvő pillanatai egy képben

Olajfestmény hatás fotóból

3D-s tapéta