Pitypang a falon

Az egyik kedves megrendelőnk egy lakberendezési újságból kivágott képet küldött el nekünk, hogy ő is ilyen, padlizsán színű pitypangos tapétát szeretne. Mellékelte a díszítendő fal méreteit is egy sematikus kézi rajzon. Egy ilyen rajz elengedhetetlen az ajánlatadáshoz, a pontos tervezéshez.
Ráhagyásokkal egy 370x270 cm-es fal dekorációját kellett elkészíteni. Első lépésként egy megfelelő méretű pitypangot kellett találnunk. Kézenfekvő lett volna egy Google-kereséssel kezdeni, de stockfotó albumokban gyorsabban, tökéletes méretben és minőségben, és nem is túl drágán találhatók fényképek. Pár perc, és már meg is volt, amit kerestünk.
Igaz, fekete alapon (fehér helyett) volt egy fehér virág (mély lila helyett), kicsit kevés repülő ejtőernyővel, de a kép inverzbe fordítása és átszínezése után, aránylag hamar közel kerültünk a végső megoldáshoz.

Pár email-váltás után le is zárult a tervezési fázis, megfelelő lett a pitypang színe, a magvak száma és repülésük íve, illetve a háttér halvány szürke árnyalata is.

Nem maradt hátra más, mint a nyomtatás. Ezúttal nem öntapadós tapétára, hanem matt művészvászonra nyomtattunk Epson Stylus Pro 9890-es nyomatónkkal. A vásznat a megrendelőnknél dolgozó festőmester ragasztotta fel nehéztapéta ragasztóval. A teljes falnyi anyagot 4 db, kb. 90 cm-es csíkban nyomtattuk ki, és csomagolás után postai úton szállítottuk.
A tapéta azóta a falra került, és a minap végeredményről egy remek fotót is kaptunk. Köszönjük! :-)

Ha Ön is szeretné hasonlóan izgalmassá, művészivé és egyedivé tenni lakását, keressen bennünket bizalommal a következő telefonszámon: +36 70 978 60 50. Szívesen segítünk tanácsadással, a képek kiválasztásával, szerkesztésével, és természetesen magával a nyomtatással is.

Megjegyzések

  1. Szuper, ráadásul a pitypang mutatós is!

    VálaszTörlés
  2. Igen, elég mutatós lett a végeredmény. :-) De természetesen bármilyen más fotó vagy grafika felvihető a falra. Vagy épp a plafonra...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy esküvő pillanatai egy képben

Olajfestmény hatás fotóból

3D-s tapéta