Az időmilliomos

Hajdú Ervin Ottó
Felgyorsult a világunk és a munka és a hétköznapok során szinte mindenki állandó időzavarban szenved. Ugyan kinek ne lenne égető szüksége némi plusz időre, amivel kipótolhatná a napjait? Ki ne szeretne többől gazdálkodni? Jogos tehát a kérdés, hogy hogyan juthatunk hozzá extra adagunkhoz?

’Az időmilliomos’ című könyvem főhőse, Kovács Tihamér adja meg neked erre a választ! Ő, aki kénytelen-kelletlen, hirtelen időmilliomos lett. Személyes elbeszélése arról, hogy mit kezdett e nem várt 'adománnyal', talán téged is közelebb visz a megoldáshoz.

Kíváncsi vagy Tihamér történetére? Rendeld meg tőlem a könyvet erre a linkre kattintva! A könyv rövid, ígérem, nem fogom sok időd elrabolni! ;-)
Elkészült a kisregény e-könyv változata is EPUB formátumban. Ezt ingyenesen letöltheted Tihamér, a főszereplő saját weboldaláról: http://www.timebubbleshop.com. Válaszd 'A könyv', majd a 'Letöltés' menüt.


Ez a kis könyv az első komolyabb lélegzetvételű írásom a maga hetvenvalahány, valamivel nagyobb, mint A/6-os oldalával. Talán egyszer futja hosszabbra is. :-) Rövidebb írásaimat, novelláimat, verseimet rendre tettem már közzé itt a blogon. Külön ajánlom figyelmedbe a következőket:


A könyv Facebook oldala itt követhető:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése